Časový limit pro iView byl překročen. Současně se zobrazí uplynulý content, který byl uložen do paměti. Pro vyvolání aktualizovaného contentu zvolte 'Nové zavedení'. Musíte případně počkat, než paměť vyvolá content ze zdroje. Nové zavedení
Časový limit pro iView byl překročen. V mezipaměti (cache) neexistuje content, který by bylo možno zobrazit. Pro vyvolání aktualizovaného contentu zvolte 'Nové zavedení'. Musíte případně počkat, než paměť vyvolá content ze zdroje. Nové zavedení
Výpis záznamů bodového hodnocení z registru řidičů | Plzeň EPO

Výpis záznamů bodového hodnocení z registru řidičů

Pokud vás zajímá stav vašeho bodového konta řidiče, můžete požádat o výpis záznamů bodového hodnocení z registru řidičů.

 

Co potřebujete?

  • Platný doklad totožnosti (občanský průkaz, cestovní pas)

Kolik to bude stát?

Za výpis o záznamech bodového hodnocení z registru řidičů zaplatíte 50 Kč.

Poplatek zaplatíte při podání žádosti na pokladně Odboru registru vozidel a řidičů hotově, nebo bezhotovostně platební kartou.

Při využití elektronického podání prostřednictvím Portálu dopravy bude správní poplatek snížen o 20%.

Jak dlouho to bude trvat?

Výpis o záznamech bodového hodnocení je vydán na počkání po předložení žádosti. V případě zaslání žádosti poštou neprodleně po doručení žádosti, nejpozději do 30 dnů.

Jak a kde podat?

Žádost o výpis záznamů bodového hodnocení z registru řidičů vyřizuje Odbor registru vozidel a řidičů Magistrátu města Plzně

Elektronicky po přihlášení do Portálu dopravy (https://www.portaldopravy.cz/) nebo Portálu občana (https://obcan.portal.gov.cz/prihlaseni). Podmínkou pro přístup do Portálu dopravy či Portálu občana je použití prostředku elektronické identifikace (NIA ID, Mobilní klíč eGovernmentu, bankovní identita ...).

Formulář je k dispozici na informační přepážce Odboru registru vozidel Magistrátu města Plzně, kde můžete podání vyřídit osobně.

  1. Žádost o výpis z bodového systému (PDF)

Využijte možnosti objednání na www.uradbezcekani.cz, kde si můžete také prohlédnout obsazenost přepážek v jednotlivých dnech týdne.